23948sdkhjf

Moe vokser i første år med ny ejer

Selvom dele af markedet forsvandt, da Danmark corona-lukkede, var investeringslysten stor hos andre kunder, så det samlet voksede rådgivervirksomheden Moe. Det fremgår af en pressemeddelelse om selsabet 2020-regnskab offentliggjort tirsdag morgen.

I det første år, hvor Moe er en del af Artelia Group, voksede omsætningen med 31 mio. kr., mens der blev lagt en million til bundlinjen.

- Vi har opnået et godt årsresultat, og det er i allerhøjeste grad på grund af vores medarbejdere, der har udvist stor fleksibilitet og omstillingsevne, siger Christian Listov-Saabye, adm. direktør i Moe, i en kommentar til regnskabet.

Ekspansion i Norden

Sammen med Artelia er Moe i fuld gang med at lægge skinnerne til den fortsatte udvikling i Norden. Et stort skridt blev taget i efteråret 2020, hvor den norske ingeniørvirksomhed Olav Olsen blev en del af Artelia og Business Unit Nordics, som Moe står i spidsen for.

Olav Olsen er stærkt repræsenteret i Norge og har projekter i både ind- og udland, hvor de arbejder med design af beton- og stålkonstruktioner til byggeri, infrastruktur- og offshoreprojekter.

I Island vandt rådgiverselskabet også for nyligt et omfattende hurtigbusprojekt, Bus Rapid Transit, sammen med et hold bestående af Moe, Artelia, Gottlieb Paludan Architects og de islandske rådgivervirksomheder Hnit og Yrki.

- De mange projekter og stærke samarbejder, vi på et år har i gang sammen med Artelia, bekræf-ter til fulde vores strategi og ambitioner for fortsat vækst og udvikling i Norden, siger Christian Listov-Saabye.

Coronaopgave med kort frist

Sundhed og bæredygtighedstemaerne har ikke kun kendetegnet verden i 2020. For Moe har der også været travlhed med at rådgive Region Hovedstaden i forbindelse med COVID-19 testcentre, der skulle etableres på kort tid.

Rådgivervirksomheden har de seneste år også arbejdet med at skabe løsninger inden for sundt byggeri blandt andet DGNB Hjerte projektet, et fortsat stort fokus på træbyggeri, men også på udvikling af værktøjer til at synliggøre projektets miljøpåvirkning undervejs i projekteringen.

- I 2021 vil vi fortsætte vores arbejde med bæredygtighed og innovative digitale løsninger, som er fremtiden, slutter Christian Listov-Saabye.

Moe A/S
mio. kr. 2020 2019
Nettoomsætning 781,4 750,3
Resultat af primær drift 57,3 53,2
Resultat før skat 56,0 57,4
Årets resultat 42,1 41,1
Balancesum 484,1 404,8
Egenkapital 123,4 127,9
Gns. antal ansatte 875 823
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2020.

Læs mere om: Moe
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109