23948sdkhjf

Stifter trækker sig - burgerkæde får ny direktør

Burgerkæden Halifax Burgers, der driver 11 burgerrestauraner på Sjælland og en enkelt i Odense, skifter 1. april direktør:

Ulrich Bøving Dehler, der var med til at stifte kæden i 2007 og siden da har været ejer og direktør, overlader topposten til Morten Kragh Hedegaard. Den nye direktør har på forhånd et stort kendskab til Halifax Burgers, hvor han de seneste otte år har væres driftschef.

Ulrich Bøving Dehler bliver nu i stedet formand for bestyrelsen, hvor han afløser 3-direktøren Morten Christiansen. I bestyrelsen sidder også medejer og medstifter Peter Ahn.

Morten Kragh Hedegaard er 49 år og har en fortid som McDonald's-driftschef, iværksætter og landsholdsvømmer.

- Jeg har valgt at træde tilbage fra min post som CEO for Halifax Burgers, fordi det er det rigtige at gøre. For mig selv på et personligt plan – og for virksomheden. Morten er med sit store skill-set den helt rigtige til at overtage roret, og jeg glæder mig til at følge Halifax’ videre rejse med ham som direktør, siger Ulrich Bøving Dehler i en pressemeddelelse.

Fokus på jobsikring
Når Morten Kragh Hedegaard officielt tiltræder som topchef, er der først og fremmest én stor opgave forude: Han skal få Halifax godt ud på den anden side af coronakrisen og styrke virksomhedens drift og profil med henblik på kommende vækst, konstaterer kæden.

Ikke mindst skal han sikre kædens arbejdspladser, der i øjeblikket omfatter knap 300 medarbejdere. Over sommeren er det planen at bygge en ny og mere permanent restaurant i Lyngby, og så skal Halifax’ sortiment fortsat udvikles med fokus på at producere så meget som muligt selv, købe mere lokalt og styrke fokus på bæredygtighed og grønne alternativer, fremgår det af meddelelsen.sidder også Peter Ahn, ejer og medstifter, i Halifax’ bestyrelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093