23948sdkhjf

Her vil Rambøll hyre 100

Rambøll har mere end travlt i Jylland og Fyn, og i forlængelse af offentliggørelsen af 2020-regnskabet varsler rådgiverkæmpen 100 nyansættelser fordelt på tre af firmaets 12 danske kontorer. De nye job er både inden for ingeniørrådgivning, bygherrerådgivning, arkitektur, bæredygtigt byggeri og projektledelse, oplyser Rambøll i en pressemeddelelse. 

Med 670 medarbejdere er Aarhuskontoret Rambølls næststørste kontor i Danmark - efter hovedkontoret i København - og firmaets folk er travlt beskæftiget af de aarhusianske og østjyske byggerier. Derfor forventer Rambøll at ansætte 50 nye medarbejdere i 2021. 

Projekterne og visionerne mangler ikke i byen, hvor Rambøll blandt andet har arbejdet på de nye bolig- og erhvervsbyggerier Nicolinehus, Skejbyen og Filmbyen samt Danmarks højeste boligbyggeri, Lighthouse.

3.500 i Danmark

I Danmark beskæftiger Rambøll i alt 3.500 medarbejdere fordelt på 12 lokalkontorer. På verdensplan er der 16.000 ansatte. 

Rådgivningsvirksomheden har netop offentliggjort regnskabet for 2020 med en omsætning på 13,6 mia. kr.

Ser man frem falder omdannelsen af det gamle kommunehospital, der er om få år bliver til Aarhus Universitets nye campus ’Universitetsbyen’, i øjnene. Over de seneste tre år har 150 forskellige Rambøll-medarbejdere på tværs af tre divisioner og 40 afdelinger arbejdet på projektet. 

Trekantområdet kommer tæt på 200 

Længere mod syd har der også været særdeles travlt på kontoret i Vejle, og markedsdirektør Pia Jakobsgaard-Iversen forventer, at der skal ansættes 25 nye kolleger til de i forvejen 170 medarbejdere i afdelingen. 

Det midlertidige farvel til anlægsloftet har skudt gang i mange nye projekter samtidig med, at der er stor tilflytning til området og derfor mange byggemodnings- og byudviklingsprojekter. Også omdannelsen af gamle erhvervshavne til boligområder, så som Kanalbyen i Fredericia og Marina City i Kolding, giver stor aktivitet. 

Fint på Fyn

Samlet set udgør Rambølls 140 medarbejdere på Odensekontoret kun en brøkdel af virksomhedens totale medarbejderskare på 16.000 eksperter globalt. Men virksomheden har til gengæld haft så travlt med at løse rådgivningsopgaver på Fyn, rådgivervirksomheden i 2020 øgede sin medarbejderstab i Odense med 12 eksperter. I år forventer Rambøll, at der skal ansætte yderligere 25 medarbejdere. 

På Fyn er Rambøll blandt andet involveret i Fremtidens forstad, hvor Årslev i Faaborg-Midtfyn kommune skal udvikles til en bæredygtig by med 1.200 flere indbyggere end de nuværende 4.000. På opgavelisten er også Slagterigrunden i Odense, som bliver en ny bydel. Og så er der også en stor rammeaftale for Sund & Bælt har holdt medarbejderne på Odense-kontoret travlt beskæftiget. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141