23948sdkhjf

Materiale-matchmaker får stor investor i ryggen - 150 virksomheder skal blive til 500

Firmaet Upcycling Forum har store ambitioner og ønsker den cirkulære økonomi udbredt langt hurtigere end, det sker i dag. Med en investering fra it-firmaet Trifork rykker målet tættere. Det oplyser parterner i en pressemeddelelse.

Upcycling Forum rådgiver og hjælper virksomheder med at reducere og skabe kommercielle upcycling løsninger af rest- og affaldsprodukter. Nu, blot halvandet år efter starten, har firmaet opbygget en medlemsplatform med 150 virksomheder og mere end 350 materialer til upcycling.

Trifork skal blandt andet digitalisere hele Aarhus-virksomhedens platform og workflow, så målet om 500 virksomheder og 2.000 materialer på platformen allerede i 2021 kan lykkes, fortæller Rasmus Falkenberg, stifter og direktør i Upcycling Forum.

Inddrages i nyt Smart Building-kontorhus

Investeringen fra Trifork skal ses i forlængelse af firmaets aktiviteter inden for Smart Building & Iot, hvor Trifork arbejder med digitalisering og forenkling af processer inden for byggeriet, blandt andet for at begrænse klimapåvirkningen. 

Fakta: Upcycling Forum

Upcycling Forum ApS har seks medarbejdere og domicil i Aarhus.

Upcycling Forum rådgiver og hjælper virksomheder med at reducere og skabe kommercielle upcycling løsninger af rest- og affaldsprodukter. De samarbejder blandt andet med Arkitema og Cowi om opførelsen af projekt Stablen i Horsens, et bæredygtigt multihusog fyrtårn indenfor upcycling byggeri

Også C. F. Møller, Friis & Moltke, AART, Enemærke & Petersen, Rosendahl Design Group, Fredericia Furniture og Matas er blandt de samarbejdende virksomheder.

- Upcycling er grundlæggende helt nødvendigt, og i den forbindelse er Upcycling Forum en spændende aktør, som deler vores syn på bæredygtighed, udtaler CEO, Jørn Larsen fra Trifork, i pressemeddelelsen.

Investeringen i og samarbejdet med Upcycling Forum bliver meget konkret i forbindelse med opførelsen af selskabet nye, såkaldte Smart Building kontorhus i Lisbjerg ved Aarhus.

- Vi har netop taget første spadestik, til det der bliver en helt unik og bæredygtig kontorbygning med så meget genbrug og upcycling som muligt. Og her kan Upcycling Forum spille en vigtig rolle i forbindelse med anskaffelse af for eksempel materialer og møbler og udtænkning af upcycling løsninger.

Smart Building i Lisbjerg bliver det første af flere kontorhuse og skal fungere som showcase for forskellige løsninger inden for Smart Building.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078