23948sdkhjf

Grønt lyst til Enemærke & Petersens 73 millioners entreprenøropkøb

Enemærke & Petersen har fået endelig godkendelse fra konkurrencemyndighederne af købet af den entreprenør- og tømrervirksomhed Raunstrup

Det skriver MT Højgaard Holding, som Enemærke & Petersen hører under, i en selskabsmeddelelse. 

Købet er gennemført til en pris på 73 mio. kr. som tidligere oplyst. 

MT Højgaard Holding præsenterede offentligheden for nyheden om Enemærke & Petersens købe Raunstrup fredag den 12. februar i år. 

– Vi ser frem til at styrke og udvide vores tilbud til kunderne ved at byde velkommen til 300 dygtige kollegaer i Raunstrup, som deler vores fokus på bæredygtighed, tætte partnerskaber og nye samarbejdsformer i byggeriet, lød det dengang fra adm. direktør i Enemærke & Petersen, Henrik Mielke. 

Raunstrup har cirka 325 medarbejdere på hovedkontoret i Aarhus og afdelingerne i Randers, Silkeborg, Vejle, Odense og København, heraf 260 i produktionen. Selskabets aktiviteter ligger primært indenfor bolig og erhverv, detailhandel og bygningsservice. 

Enemærke & Petersen har cirka 700 medarbejdere, afdelinger i Ringsted, Glostrup, Odense, Aalborg og Aarhus - og en omsætning på ca. 2,2 mia. kr. Størstedelen af omsætningen ligger indenfor almene boligrenoveringer, men entreprenørvirksomheden udfører også skolerenoveringer og -byggeri og nybyggeri af boliger.

Overtagelsen blev gennemført med effekt fra den 1. marts 2021. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094