23948sdkhjf

KMS Service køber konkurrent

KMS Service i Aalborg har overtaget El-Truck Service i Bredsten ved Vejle.

Begge virksomheder er specialiseret inden for salg og service af eldrevede logistikmaskiner samt specialtilpassede løsninger inden for intern logistik.

Direktør i KMS Service, Anders Klostergaard, ser opkøbet som et naturligt næste skridt i vækststrategien:

- Vi er to stærke virksomheder i udvikling og et godt match i kompetencer og kemi. Tiden for opkøbet er rigtig og gør, at vi springer to år over i organisk vækst. El-Truck Service har været i gamet i 37 år, og med deres knowhow og vores serviceapparat løfter vi salg og service af logistikmaskiner til et nyt niveau. Dette er et gennemtænkt, strategisk skridt for begge virksomheder.

Står endnu stærkere i branchen

KMS Service, som blandt andet forhandler Hedin i Danmark, er landsdækkende med kørende serviceteknikere i Nord-, Midt- og Sønderjylland. Med base i Bredsten står El-Truck Service stærkt i Trekantområdet. Til sammen dækker KMS Service og El-Truck Service hele landet med 11 servicebiler og 16 ansatte.

- Vores kunder kommer til at mærke alle fordelene ved opkøbet. For med flere montører, bredere dækning og et større udbud kan vi lave endnu bedre indkøb og service. Vi bliver et stærkt team, og jeg ser det kun som en win-win-situation for alle parter, fortæller direktør i El-Truck Service Ole Karlsen.

Han har været med i alle 37 år, og selv nærmer han sig snart de 60 år. Han er ikke på vej på pension, men har alligevel længe haft strategiske overvejelser for firmaet, som går mere end syv-otte år frem.

- Det handler om at fremtidssikre et godt og solidt firma. El-Truck Service har pålidelige og langvarige kundeforhold og en erfaren medarbejderstab, som vi i øvrigt regner med at udvide med flere serviceteknikere snart. Dette er en virkelig god løsning hele vejen rundt, siger han.

Opkøbet kommer ikke til at have indflydelse på firmanavnene, som fortsat vil være henholdsvis KMS Service og El-Truck Service. Ole Karlsen forbliver direktør for El-Truck Service sammen med Anders Klostergaard, og alle medarbejdere bliver i firmaet. Salgs- og serviceafdelingerne slås dog sammen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094