23948sdkhjf

Vækstvirksomhed henter ny direktør

Der har været fart på for Electricon A/S i de senere år og nu hentes en ny administrerende direktør ind, så den hidtidige direktør, René Østergaard Jensen, kan hellige sig arbejdet som projektchef.

 Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Hos Electricon A/S oplever man i øjeblikket en markant stigende ordreindgang og har en række større projekter over hele Danmark. 

Med de mange projekter er det vigtigt, at eksekvering og kvalitet har højeste prioritet, og netop derfor er Flemming Schulz tiltrådt som ny administrerende direktør pr 1. marts.

Electricon A/S laver:

Projektering, installation og vedligeholdelse af systemer til lynbeskyttelse på bygninger, vindmøller og installationer, hvor personsikkerhed, drifts- og forsyningssikkerhed eller bevaringsværdighed er væsentlig.

Beskyttelse af bygninger, tekniske installationer og produktionsanlæg med eksplosionsfarlige områder, elektrisk sikring af medicinske rum på hospitaler, samt eftersyn på militære installationer.

Virksomheden har base i Ikast i Midtjylland og har projektkontorer fordelt i Danmark.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Flemming om den forestående udvikling i Electricon A/S. Jeg glæder mig samtidig over, at jeg nu kan dedikere al min tid som projektchef, for det er netop dét, jeg brænder for, siger René Østergaard Jensen.

Høje ambitioner for fremtiden

Den nye administrerende direktør, Flemming Schulz, ser frem til at arbejde med fortsat udvikling og vækst af virksomheden.

- Jeg ser frem til at komme med ombord i Electricon A/S, og jeg glæder mig til at samarbejde med ledelsen, medarbejderne og bestyrelsen om den fortsatte udvikling. Electricon er en usædvanlig virksomhed med et fokus på en spændende niche. Vi har høje ambitioner for fremtiden. Både den nære fremtid, men også for den langsigtede visionære plan, siger Flemming Schultz.

Flemming Schultz er bosiddende ved Skanderborg og kommer aktuelt fra en stilling som Key Account Manager ved H. Jessen Jürgensen A/S.

Han har flere års erfaring som salgschef og direktør i forskellige virksomheder i teknik- og elektronikbranchen og har oprindeligt en baggrund som elektronikmekaniker.

I rollen som administrerende direktør skal Flemming primært fokusere på styrkelse af den langsigtede salgsindsats og det kommercielle fundament, herunder udvikling af stærkere samarbejdsformer med kunder og leverandører.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.096