23948sdkhjf

To Hobro-tømrere fusionerer

Hobro Tømrer & Snedkerforretning og Fjordens Tømrer & Snedker – også fra Hobro – fusionerer under navnet Hobro Tømrer & Snedker. Det skriver mediet ligeher.nu.

Trækker sker for at udnytte momentum og til at ruste sig til fremtiden og opnå synergi ved at slå sig sammen, lyder det. 2020 gik således godt i begge Hobro-firmaer, som også kan se på velpolstrede ordrebøger. 

Esben Nørlem, der sammen med Brian Mikkelsen har haft det fulde ejerskab i Hobro Tømrer & Snedkerforretning siden 2017, kalder sammenlægningen oplagt, da parterne kender hinanden – både som konkurrenter og samarbejdspartnere. 

– Idéen til sammenlægningen blev også hjulpet godt på vej af, at Brian havde et ønske om at stoppe som partner i virksomheden, så jeg skulle alligevel tænke i et nyt setup. Derfor indledte vi en dialog med Fjordens Tømrer & Snedker, og det endte positivt, fortæller Esben Nørlem også til ligeher.nu. 

Hidtil har Martin Klein og Thomas Poulsen stået i spidsen for Fjordens Tømrer & Snedker. I det nye firma bliver de ligeværdige partnere med Esben Nørlem. 

Efter sammenlægningen fortsætter alle 15 ansatte, henholdsvis syv og otte fra de to firmaer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094