23948sdkhjf

Securitas erhverver førende selskab inden for brand og sikkerhed

Securitas har købt Dansk Brandteknik i en handel til en værdi af 110 millioner kroner.

Dansk Brandteknik er specialiseret inden for personnære brand- og sikkerhedsydelser såsom brandslukningsudstyr, hjertestartere og førstehjælp. I 2020 havde Dansk Brandteknik en omsætning på over 60 millioner kroner, og selskabet har 7.500 kunder landet over.

- Vi er en virksomhed med en bred pallette af ydelser, der alle samlet set handler om en ting, nemlig at skabe tryghed. Her passer Dansk Brandteknik perfekt ind, og opkøbet betyder, at vi bliver en endnu mere komplet leverandør af tryghed på arbejdspladser og i det offentlige rum. Det er dejligt at starte 2021 med en offensiv agenda, siger Tom Würtz Laursen, administrerende direktør i Securitas, i en pressemeddelelse.

Marked med stort potentiale

Dansk Brandteknik beskæftiger 43 medarbejdere, og under det nye ejerskab fortsætter selskabet som et selvstændigt forretningsben, der komplementerer Securitas’ øvrige forretningsområder.

- Securitas har gennem hele processen virkelig vist os, at de har respekt for det, som vi har opbygget, og at de samtidig ser muligheder for at videreudvikle Dansk Brandteknik. Det er i høj grad medarbejdernes fortjeneste, at vi er nået så langt i vores anstrengelser for at hjælpe kunderne til et bedre sikkerhedsniveau, og det skal de have stor ros for, siger Ralf Dujardin, administrerende direktør i Dansk Brandteknik.

Tilsammen har de to selskaber knap 10.000 kunder. Securitas har et solidt fodfæste hos større virksomheder og organisationer, mens hovedparten af Dansk Brandtekniks kunder er i SMV-segmentet. Derfor er der betydelige vækstmuligheder i nu at kunne tilbyde hinandens ydelser på tværs af kundegrupperne. Men det er ikke kun igennem krydssalg, at man i Securitas ser et stort potentiale.

- Vi ser i disse år en klar tendens til stigende efterspørgsel på ydelser inden for den nære tryghed, eksempelvis i forhold til arbejdsmiljø. Her er Dansk Brandteknik meget stærkt funderet med deres ekspertise inden for brandslukningsudstyr, hjertestartere og førstehjælp. Det er et marked, som vi i fællesskab kan blive endnu bedre til at opdyrke, og det vil vi tage fat på fra dag et, siger Tom Würtz Laursen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.09