23948sdkhjf

Gorm's-stiftere har skudt millioner ind efter pizza-tilbagekøb

I januar meddelte stifterne af pizzakæden Gorm's, at de har købt hovedparten af kæden tilbage fra den norske Orkla-koncern. Nu bekræfter administrerende direktør Christian Madsen over for Finans, at stifterne i forbindelse med handlen har måttet skyde 6,5 millioner kroner ind i selskabet for at komme gennem coronakrisen.

- Markedssituationen lige nu er selvfølgelig tæt på håbløs. Når man så samtidig har investeret så meget i ekspansion, som Gorm's har gjort de seneste år, hvor organisationen er blevet gearet til vækst, og der så pludselig vælter en pandemi ind over os, som stopper alt, ja så bliver de likvide beholdninger hurtigt belastet, siger direktøren til Finans.

Han er selv en af de fem grundlæggere, der nu igen har kontrollen i Gorm's, sammen med økonomidirektør Jakob Mikkel Hansen, der i forbindelse med Orkla-handlen kom med i ejerkredsen. Orklas andel er nu nede på 19,99 procent.

Gorm's-direktøren er ikke klar til at sætte tal på underskuddets størrelse i 2020, men han oplyser til Finans, at det kommende årsregnskab bliver »blodrødt«, fordi hver måned med coronarestriktioner har givet store tab.

I 2019 var der et underskud på 9,2 millioner kroner efter årevis med overskud.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078