23948sdkhjf

Eurowind Energy henter kommerciel direktør hos Centrica Energy Trading

Eurowind Energy har ansat Jesper Düring Lausen som Commercial Director. 

Han kommer fra en stilling som Head of Renewables & Consumption hos Centrica Energy Trading.

Stillingen som Commercial Director er nyoprettet, og formålet med ansættelsen af Jesper Düring Lausen er at få udbygget Eurowind Energy’s salgsportefølje på PPA og Asset Management i Europa, herunder bl.a. deltage i opbygningen, optimeringen og udbygningen af værdiskabende produkter og platforme, skriver Eurowind Energy i en pressemeddelelse.

- Med ansættelsen af Jesper tager vi endnu et skridt mod vores ambitioner om at skabe endnu flere Eurowind projekter på tværs af Europa, og vi er selvsagt enormt stolte over at få Jesper med på holdet, siger Jens Rasmussen, CEO for Eurowind Energy.

Jesper Düring Lausen vil også spille en central rolle i forhold til Norlys Energy Trading, som Eurowind Energy ejer sammen med Norlys. Her skal han i høj grad arbejde for at sikre ”route-to-market” på vind- og solparker i hele Europa. 

Public Affairs-chef til Eurowind Energy

Eurowind Energy styrker sig ikke kun på PPA og Asset Management. Virksomheden har netop ansat Joachim Steenstrup i en nyoprettet stilling som chef for Public Affairs. 

Han får ansvaret for at opbygge og vedligeholde relationerne til politikere, meningsdannere og brancheorganisationer, både i Danmark og internationalt.

- I takt med, at vi er vokset, har vi mærket et øget behov for at hente information, og ikke mindst muligheden for at give vores perspektiv til relevante beslutningstagere. Vi har naturligvis allerede arbejdet med Public Affairs i Eurowind Energy, men ansættelsen af Joachim skal ses som en systematisering og videreudvikling af vores indsats. Vi er glad for at have fået Joachim ombord til at løfte den opgave, siger Jens Rasmussen.

Joachim Steenstrup har i en årrække arbejdet med kommunikation og Public Affairs i en række store danske virksomheder, blandt andre Ørsted, Danske Bank og European Energy.

Han tiltræder i stillingen 1. februar 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11