23948sdkhjf

Maskinfabrikken Rival får ny medejer

Med årsskiftet til 2021 fulgte også en ny mand i ejerkredsen på Rival. Salgschef Christian Aarup har købt en andel af virksomheden, hvilket både medejer Henrik Holvad og Rivals bestyrelse ser som et stort aktiv.

- Christian har gennem en del år været en væsentlig del af vores virksomhed. Det gælder både i forhold til udvikling og vækst og som en vigtig kulturbærer på de interne linjer. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi nu er bundet tættere sammen og kan styrke vores partnerskab til glæde for kunder og virksomhed, siger Henrik Holvad.

Fælles mål og passion

Henrik Holvad og Christian Aarup går ind i det nye ”ægteskab” med en fælles målsætning om at fortsætte den positive udvikling af Rival, både hvad angår kunder, medarbejdere og økonomi.

- Vi har begge en stor passion for Rival og den værdi, vi skaber for vores kunder og medarbejdere, siger Henrik Holvad.

- Vi ser Christian som en rigtig vigtig del af vores virksomhed, og vi har helt naturligt haft et ønske om at knytte ham tættere til os. Når vi så samtidig kan være med til at opfylde hans drøm om at gå fra lønmodtager til virksomhedsejer, er det en ren win-win.

Vi er gode sammen

Christian Aarup har gennem det seneste år været en del af Rivals bestyrelse. Den viden, han har opbygget i det strategiske samarbejde med Henrik Holvad som både salgschef og bestyrelsesmedlem, har skærpet hans mod på og lyst til selv at få hånden på kogepladen som medejer.

- Henrik og jeg har fælles ambitioner og værdisæt, hvilket er en væsentlig forudsætning for vores succesfulde partnerskab. Vi er rigtig gode sammen og til at lære af hinanden, siger Christian Aarup. Christian Aarup er uddannet industritekniker og har erfaring som både produktionschef og sælger. Stillingen som salgschef på Rival har indebåret strategiske samarbejder med virksomhedens internationale nøglekunder og virksomhedsudvikling med Henrik Holvad.

- Alt dette har været med til at gøre mig klar til at tage skridtet til at blive virksomhedsejer. Jeg ser frem til at fortsætte min læring som del af ejerkredsen på Rival, siger Christian Aarup.  

Stort aktiv

I Rivals bestyrelse er der også stor tilfredshed med, at Christian Aarup nu er del af ejerkredsen. Bestyrelsesformand Bo Schöler siger:

- Christian har siden sin tiltrædelse i 2012 været et stort aktiv for Rival. I bestyrelsen har vi igennem årene haft glæde af hans store markedskendskab og grundige analyser. Med sin dybe faglige baggrund, professionelle tilgang og engagerede væremåde har han opnået både respekt og goodwill hos kunder, samarbejdspartnere og kolleger, siger han, og fortsætter:

- Christian har haft en væsentlig andel i virksomhedens markante succes på krævende nationale og internationale markeder. Det glæder mig meget, at han nu indtræder i ejerkredsen, og det er en naturlig kulmination på et godt samarbejde, ligesom det uden tvivl vil skabe glæde hos virksomhedens kunder, som han har et tæt forhold til.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094