23948sdkhjf

Bestyrelsen forlader Waturu Holding - indkalder til ekstraordinær general-forsamling

Bestyrelsesformand Thomas Marschall og bestyrelsesmedlemmerne Anders Skov og
Bjørn Kaare Jensen forlader bestyrelsen hos Waturu Holding. Det meddelte selskabet i en fondsbørsmeddelelse fredag aften.

Virksomheden er pt. suspenderet fra handel på Nasdaq First North, mens børsen undersøger selskabet forhold.

- Waturu Holding A/S flytter sig nu ind i en ny fase, hvor selskabet skal have fokus på salg, skriver Waturu i meddelelsen.

Greentech virksomheden, der har været i strid modvind i de seneste måneder, indkalder nu til ekstraordinær generalforsamling, som afholdes den 6. februar. Her skal der vælges to nye bestyrelsesmedlemmer, der skal udgøre bestyrelsen sammen med Toke Reedtz, administerende direktør i Waturu Holding A/S.

Virksomheden har ikke offentliggjort navnene på kandidaterne til bestyrelsen, men henviser til, at man vil præsentere kandidaterne på sin hjemmeside en uge før generalforsamlingen.

I forbindelse med generalforsamlingen vil selskabet også foreslå nyvalg af 2+ Revision Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab. Kort før jul trak Beierholm sig fra Waturu Holding A/S med henvisning til samarbejdsvanskeligheder og manglende tillid til ledelsen i Waturu.

I stormvejr

I november kom det frem, at Waturus børsrådgiver, Tofte & Co, havde opsagt samarbejdet. 

Waturu, der i 2019 blev noteret på Nasdaq First North, har i den seneste tid været i lidt af et stormvejr. Og i sidste uge blev datterselskabet Waturu Aps sendt i skifteretten med begæring om tvangsopløsning.

Det er endnu ikke lykkedes, at sende et eksemplar af deres, efter eget udsagn, banebrydende decentrale vandvarmer på markedet. Og siden er virksomheden kommet under heftig beskydning for blandt andet markedsmanipulation og for manglende oplysninger før børsnoteringen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.172