23948sdkhjf

Her er Freja Ejendommes nye adm. direktør

I september sidste år meddelte Freja Ejendomme, at Karen Mosbech efter 12 år i spidsen for statens ejendomsselskab havde besluttet sig for at fratræde stillingen som adm. direktør

I dag offentliggør Freja Ejendomme så, at den kommende adm. direktør bliver Christina Jørgensen, som tiltræder 1. juni. Indtil da fortsætter Karen Mosbech i stillingen. Det skriver Freja Ejendomme i en pressemeddelelse. 

– Christina har omfattende erfaring med alle dele af værdikæden i ejendomsbranchen, og er den ideelle kandidat til at tage over efter Karen Mosbech, lyder skudsmålet fra Hans J. Carstensen, bestyrelsesformand i Freja Ejendomme, i pressemeddelelsen. 

Christina Jørgensen har en baggrund i ejendomsbranchen, hvor hun har fungeret som både entreprenør, rådgiver og bygherre. Christina Jørgensen er uddannet bygningsingeniør (IHK 1990) og har i mere end seks år haft ansvaret for projektudvikling i MT Højgaard - de sidste tre år som direktør for Projektudvikling & OPP (offentlige, private partnerskaber). I dag yder hun strategisk bygherrerådgivning via eget selskab. 

– Jeg har arbejdet med ejendomme i mange år, og når man som jeg brænder for bæredygtig og værdiskabende udvikling, så tror jeg ikke, at der findes en mere spændende stilling i branchen, siger Christina Jørgensen om forventningerne til sit kommende virke.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078