23948sdkhjf

Tysk gigant køber dansk kedelekspert

Robert Bosch A/S har opkøbt industrikedelaktiviteterne fra den fynske installations- og servicevirksomhed LS EnergiTeknik.

– I vores forretningsmiljø er der fokus på energioptimering. Indtil nu har vi kunnet tilbyde salg og support, men manglet den vigtige, efterfølgende servicefunktion. Den har vi nu, siger Niels Pedersen, head of after sales hos Bosch Termoteknik, i en pressemeddelelse.

Han understreger, at man med købet af aktiviteterne har sikret sig en vigtig specialviden på området.

– Produktionen i den moderne verden er højteknologisk. Både hos drikkevare- og fødevareproducenter, kemi- og medicinalvirksomheder, kraftværker, hoteller og sygehuse, ja, alle, der er afhængige af procesvarme i form af damp og varmt vand. LS EnergiTeknik har som nogle af de få oparbejdet den specialviden, der skal til for, at vi blandt andet kan videreudvikle vores rådgivning til store koncerner om deres muligheder for CO2-reduktion optimalt. Med servicefunktionen i vores portefølje kan vi nu for alvor have fokus på skræddersyede moderniseringsløsninger og på at effektivisere både miljøindsats og økonomi til gavn for vores kunder, siger Niels Pedersen.

Direktør og grundlægger af LS EnergiTeknik, Lars Schmidt, supplerer:

– Vi har i forvejen serviceret Bosch-kedler i mange år og lært hinanden at kende som de bedste til det, vi hver især gør. Derfor er vi et perfekt match, og vi vil fortsat yde den samme service på alle typer af kedler og brændere. Kunderne kender Boschs produkter og vores ansigter. Med salget får kunderne nu endnu bedre service samt en enkel og nemmere vej til de rigtige mennesker og løsninger. Alt de skal bruge er samlet ét sted, siger han.

Fra elektriker til dampspecialist

58-årige Lars Schmidt var oprindeligt uddannet elektriker, inden han i 2002 grundlagde LS EnergiTeknik på Fyn. Virksomhedens teknikere har de seneste mange år været specialister inden for gas- og dampservice samt styringer, montage og ombygning af kedel- og brænderanlæg, og deres fem ansatte har serviceret hele landet fra tre afdelinger på Sjælland og to afdelinger på Fyn nær Trekantsområdet.

– LS EnergiTeknik A/S og Bosch har samarbejdet tillidsfuldt i mere end 15 år, så jeg glæder mig meget til det nye samarbejde, siger Lars Schmidt, der også selv er blandt de specialister, der kører ud til kunderne.

– Vi har opkøbt en meget pålidelig virksomhed med specialister og specialviden. Vi har i Lars Schmidt og hans medarbejdere desuden fået kollegaer, som sætter kundepleje forrest, og vi glæder os til at forene vores kræfter, siger Niels Pedersen.

Lars Schmidt fortsætter i en ledende stilling i Bosch Termotekniks serviceteam.

Efter købet af aktiviteterne råder Bosch i Danmark nu over i alt 17 serviceteknikere, der tilbyder blandt andet opstart, lovpligtige eftersyn på damp- og varmtvandskedler, olie- og gasbrændere, 72-timers vagtfri kedelpasning og 24-timers døgnservice.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.235