23948sdkhjf

Ny CEO for den nationale digitaliserings-klynge

Den nationale klynge for digitale teknologier, DigitalLead, har ansat Carolina Benjaminsen som CEO. Hun tiltræder 1. februar. Det fortæller DigitalLead i en pressemeddelelse.

Caroline Benjaminsen kommer fra stilling som CEO for Ørestad Innovation City Copenhagen og har en ph.d. i teknologi og læring i rygsækken og erfaring som blandt andet leder af et forskningscenter på Københavns Universitet, samt en årrække som selvstændig.

- Carolina Benjaminsen er et energibundt med fokus på at skabe resultater og bringe dem i anvendelse. Vi glæder os rigtigt meget over denne styrkelse af det nuværende hold i DigitalLead, fortæller bestyrelsesformand Brian Busk, der til daglig er director for it i Nobia Denmark. 

Netop resultatskabelse er noget af det, Carolina Benjaminsen selv fremhæver som ét af de områder, hun vil have særligt fokus på i DigitalLead. 

- DigitalLead bygger fra starten på et særdeles stærkt fundament. Med 600 medlemsvirksomheder samt landets universiteter og to GTS-institutter i ryggen glæder jeg mig til at være med til at gøre DigitalLead til landets stærkeste innovationsplatform for digitaliseringsområdet, fortæller Carolina Benjaminsen om sine ambitioner for DigitalLead. 

- Universiteterne ligger inde med mængder af helt central viden, som endnu ikke er operationaliseret, og her kommer DigitalLead ind som den katalysator, der kan aktivere viden ude i virksomhederne. Det skaber enorme muligheder for hele det digitale felt og særligt SMV-segmentet, der med DigitalLead har fået en ny læringsaccelerator, som kan hjælpe dem med at skabe vækst og udvikling, siger Carolina Benjaminsen.

Forsidefoto: Anne Kring Fotografi

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078