23948sdkhjf

Kvadrat indtager USA

Tekstilproducenten Kvadrat har taget hul på 2021 med en selvstændig etablering på det nordamerikanske marked. 

Virksomheden har åbnet sit første amerikanske kontor og showroom i Grand Rapids, Michigan, og senere på året følger åbningen af showrooms i Los Angeles og New York.

– Gennem Maharam (en ledende nordamerikansk tekstilproducent, red.) har Kvadrats kollektioner allerede været tilgængelige i USA i 18 år, men med åbningen af tre showrooms og med en dedikeret salgsstyrke er vi glade for nu at opbygge vores egen service- og distributionsstruktur på tværs af USA, udtaler Kvadrat-direktør Anders Byriel i en pressemeddelelse.

Det amerikanske hovedkontor får base i Michigan, hvor Kvadrat har opbygget er komplet servicecenter med lager, kundeservice og økonomiafdeling, mens en salgsstyrke målrettet kontrakt- samt privatkunder vil blive spredt over hele Nordamerika.

Vi kan tilbyde vores amerikanske kunder vores komplette produkt- og serviceportefølje.Det amerikanske arkitektur- og designfællesskab samt store amerikanske virksomheder har i stigende grad valgt Kvadrat i det sidste årti, og vi har etableret en række globale samarbejder med amerikanske virksomheder.Vi ser frem til at øge samarbejdet og dialogen med det amerikanske samfund og vores fantastiske kunder, lyder det fra Anders Byriel.

Kvadrat blev grundlagt i 1968 og har hovedsæde i Ebeltoft. Virksomheden, der i 2019 omsatte for 1,7 mia. kr. med knapt 1000 medarbejdere verden over, løb i november med sejren, da EY kårede årets danske EY Entrepreneur Of The Year.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109