23948sdkhjf

Chokoladefabrik er flyttet

Først fik de produceret deres veganske chokolader hos chokoladefabrikken Konnerup & Co. og en anden ekstern producent. Så flyttede de i slutningen af 2020 produktionen til eget lokale i Odense.

Og nu er det fynske iværksætterfirma By Hansens rykket videre til Ørbæk, hvor stifterne Benjamin Jack Hansen og Martin Hansen og deres nye investor, Mikkel Præst, har store vækstplaner, skriver Fyens Stiftstidende.

- Hvis vi skulle have haft samme lokaler og muligheder i Odense, så skulle vi have betalt fire gange så meget for det. I og med at vores handel primært foregår online lige nu, betyder det ikke noget for os, hvorhenne på Fyn vi ligger, siger Mikkel Præst til avisen.

I forbindelse med flytningen er Benjamin Jack Hansen begyndt at lægge flere timer i By Hansens, mens Martin Hansen og Mikkel Præst fortsætter med at have job ved siden af.

Benjamin Jack Hansen og Martin Hansen lancerede deres fyldte chokolader i midten af 2019. Fyldet er lavet af kikærter, og det hele er vegansk og gluten- og laktosefrit.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078