23948sdkhjf

Hillerød Forsyning konstituerer sig med ny direktør

Bestyrelsen i Hillerød Forsyning har konstitueret forsyningens økonomichef, CFO Carsten Hansen, som administrerende direktør i perioden frem til, at en ny, permanent afløser for Søren Støvring er fundet. 

Carsten Hansen får sammen med forsyningscheferne, Anders B. Møller-Hansen og Peter
Underlin, det ledelsesmæssige ansvar for fortsat stabil forsyning til borgerne samt at sikre, at store udviklingsprojekter fortsætter som hidtil.

- Bestyrelsen er glad for, at Carsten Hansen, Anders B. Møller-Hansen og Peter Underlin har takket ja til at sikre, at både udvikling og drift af Hillerød Forsyning fortsætter. Derfor er det også vigtigt at slå fast, at det er en samlet bestyrelse, der bakker 100 procent op bag den konstituerede ledelse. Med konstitueringen tager vi hul på et nyt kapitel i forsyningens historie og vi kigger fremad. Derfor er vores fornemste opgave at sikre forsat høj forsyningssikkerhed, og at det bliver tydeligere, at Hillerød Forsyning er et kommunalt ejet forsyningsselskab. Det vil sige et forsyningsselskab, hvor kunderne er i centrum og hvor selskabet opleves som åbent, moderne og imødekommende. Ledelsen får nu den nødvendige arbejdsro til at sikre at det sker, siger Klaus Markussen, formand for bestyrelsen
i Hillerød Forsyning i en pressemeddelelse.

Sikre afsæt

Udover at skabe stabilitet og tryghed internt, bliver den konstituerede ledelses vigtigste opgave at sikre fortsat stabil drift og dermed det bedst mulige afsæt for den fremtidige, permanente ledelse.

Parallelt med konstitueringen af den midlertidige ledelse agter bestyrelsen i en afgrænset periode at tilknytte en ekstern konsulent til at assistere bestyrelsen med en situationsanalyse, profilbeskrivelse og rekruttering af en ny, permanent administrerende direktør for Hillerød Forsyning. Bestyrelsen vil derfor snarest indbyde tre relevante rekrutteringsvirksomheder til at byde på den opgave.

Bestyrelsen har desuden indgået en fratrædelsesaftale med forsyningens forhenværende administrerende direktør, Søren Støvring.

Fortsætter grøn omstilling

Den nye ledelse skal samtidig sikre fortsat fremdrift i de mange, store projekter inden for den grønne omstilling, som Hillerød Kommune har søsat. 

- Hillerød Forsyning spiller en altafgørende rolle i indfrielsen af de ambitiøse planer, som Hillerød Kommune har for den grønne omstilling i kommunen. Det drejer sig om bl.a. etablering af et dampværk, rensning af spildevandet for medicinrester samt affaldssortering i 10 fraktioner. Den konstituerede ledelse skal derfor sikre, at de store projekter fortsætter som hidtil, siger Klaus Markussen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.079