23948sdkhjf

Trods corona-gok: Intego investerer og øjner opkøb

Selvom corona har skåret i fremgangen hos Intego har den nordjyske teknikvirksomhed investeret væsentlige ressourcer i udarbejdningen af en samlet digitaliseringsstrategi, i det nyligt afsluttede 2019/20-regnskabsår. Formålet er at sikre en løbende og struktureret udvikling af Integos digitale platform, lyder det for firmaet. 

I forvejen har Intego i nogle år optrappet investeringerne i udviklingen af både automationsløsninger til industrien samt kundevendte cloud‐ og appbaserede IT‐systemer. 

– Med den nye digitaliseringsstrategi sætter vi konkret gang i fire nye kundevendte udviklingsaktiviteter, der skal give både eksisterende og potentielle kunder et teknologisk forspring til fremtiden, hvor digitalisering og automation i endnu højere grad bliver et afgørende konkurrenceparameter, siger Jens Frost Mikkelsen og tilføjer: 

– Derudover igangsætter vi også to organisationsvendte udviklingsaktiviteter, der dels har til formål at styrke vores egen effektivitet og dels øge kompetenceudvikling samt motivation hos vores medarbejdere. 

Opkøb for øje

Ligesom der er investeret i digitalisering har Intego øget sin position på Sjælland. I februar 2019 blev firmaet Fini-El købt og integreret i selskabets eksisterende sjællandske afdeling, Intego København, som dermed kom til at tælle 70 medarbejdere. 

Nu nærmer Integi sig så 100 medarbejdere på Sjælland. Og der skal ske mere endnu: 

– Samtidig er det vores målsætning at styrke vores position på Sjælland yderligere, mens vi fortsat holder øjnene åbne for interessante opkøbsmuligheder, der kan styrke os yderligere enten geografisk eller kompetencemæssigt, siger Jens Frost Mikkelsen som en kommentar til forventningerne til 2020/21.

Læs mere om Integos 2019/20-regnskab:

Teknikvirksomheds omsætning nærmere sig trekvart milliard

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125