23948sdkhjf

UR-ejer: - Vi har tid til at vente på den rigtige

- Det er vores første prioritet at få den rigtige person til jobbet i Universal Robots, siger Teradyne-chef

Det haster ikke for Universal Robots' ejer, Teradyne, at finde en ny permanent topchef i Universal Robots, efter at Jürgen von Hollen har sagt op.

Direktøren for hele Boston-firmaets automationsdivision, Gregory Smith, overtager midlertidigt stillingen som topchef i Universal Robots.

- Universal Robots er i rigtig god form. Vi har en rigtig god topledelse, som ved præcist, hvad de gør. Så vi har ikke travlt. Det tog os ni måneder at finde Jürgen von Hollen, og så lang tid kan der godt gå igen, siger Gregory Smith i et dobbelt-interview over Teams.

- Det er ikke en prioritet at få en ny direktør hurtigst muligt. Det er vores første prioritet at få den rigtige person til jobbet, siger Gregory Smith.

Der bød sig en udfordring

Jürgen von Hollen opsagde for kort tid siden sin stilling som adm. direktør hos Universal Robots. Han er på vej til et nyt topjob. 

- Det er ikke fordi jeg er utilfreds med noget i Teradyne. Men der bød sig en udfordring med noget nyt. Der er ikke skrevet under på noget endnu, men det sker formentlig snart, siger Jürgen von Hollen.

Gregory Smith vil i de kommende måneder dele sin tid mellem Odense og Boston.

- Jeg håber, at jeg kommer til Odense 8. december og kan være der i et par uger. Derefter vil jeg fordele min tid mellem Boston og Odense, indtil vi har fundet en ny direktør, siger han.

Teradyne købte Universal Robots i 2015 og den amerikanske koncern overtog senere også det andet store robotfirma i Odense, Mobile Industrial Robots. De to firmaer udgør sammen med amerikanske AutoGuide i dag Teradynes robot- og automationsdivision.

Læs mere om Teradyne's strategi for sin automations- og robotdivision i næste nummer af Jern & Maskinindustrien, som udkommer 11. december.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.172