23948sdkhjf

Messevirksomhed har afskediget samtlige medarbejdere men tror på overlevelse

Messetæpper i Snøde på Langeland, der leverer tæpper og gulvbelægning til messer, er som resten af branchen hårdt ramt af covid19. I september opsagde virksomheden samtlige ansatte, men direktøren håber, at kompensationspakker og udsigten til en snarlig vaccine er nok til at holde virksomheden oven vande.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Direktør Peder Larsen fortæller til avisen, at virksomheden, der sidste år beskæftigede gennemsnitligt ni fuldtidsansatte, lige nu har 5-10 pct. af omsætningen tilbage. I øjeblikket afsøger man, som mange andre i branchen, andre muligheder for indtjening, men det er ifølge direktøren svært, fordi virksomheden er så specialiseret. Derfor er Messetæpper også i høj grad afhængig af hjælpepakker, men da den nuværende står til at udløbe d. 1. februar, ser man ind i en usikker fremtid.

– Vi kan kun se frem til februar, og så længe overlever vi. Men derfra afhænger det af to faktorer: Nemlig hvad regeringen vil, og hvornår smittetrykket falder. Og det er jo ikke i vores hænder, lyder det fra Peder Hansen, der dog understreger, at han har troen på fremtiden intakt.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11