23948sdkhjf

SBSA køber Envo Group ud af biogas-projekt

Envo Group A/S og Sustainable Bio Solutions K/S ("SBSA") er dags dato blevet enige om, at SBSA skal betale Envo Group et ikke oplyst beløb for, at Envo Group trækker sig ud af biogasprojektet i Kliplev.

Det oplyser Envo Group i en pressemeddelelse.

Kliplev-projektet blev til at begynde med udtænkt af Bo Asmussen, administrerende direktør for Envo Group, sammen med hans argentinske samarbejdspartner, Jose Cartellone, og dennes organisation Pyrsey S.A. Han indgik sidenhen et samarbejde med SBSA, men et år inde i det samarbejde i juni 2019 valgte SBSA at entrere med Bigadan.

Envo Group og Bo Asmussen fortsatte dog med at bakke op om projektet, indtil SBSA etablerede sit eget projektudviklingsteam.

Bo Asmussen har tidligere fortalt til Energy Supply, at han ville fortsætte med at yde den rådgivningsbistand, der var nødvendig.

Men nu er det altså helt slut.

- Vi ønsker at takke Envo Group og Bo Asmussen for deres indsats med at udarbejde og bakke op om det oprindelige koncept for Kliplev-projektet, og SBSA-teamet ønsker dem held og lykke med det kommende projekt i Tønder, siger Neil Auerbach, bestyrelsesmedlem i SBSA.

Med døren til Kliplev lukket vil Bo Asmussen nu helt hellige sig sit andet projekt.

- Det har været et privilegium at arbejde med Kliplev-projektet, og vi tvivler ikke på, at det vil blive en succes i SBSA-regi. Envo Group og jeg selv er sammen med vores samarbejdspartnere fokuserede og spændte på udviklingen af Envo Biogas Tønder og arbejdet med at forsyne danske kunder med bæredygtig biogas. Vi forventer, at Kliplev- og Tønder-projekterne vil blive rigtigt gode naboer og vigtige for leveringen af bæredygtig energi til Danmark i fremtiden, siger Bo Asmussen, administrerende direktør i Envo Group.

Envo Group er i processen blevet rådgivet af Bech-Bruuns Andreas Nørrelykke Steffensen og Jakob Østervang.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109