23948sdkhjf

Fisketorvets ejer truet på eksistensen

Coronakrisen har været hård for ejerne af storcentre, som rundt om i hele Europa har været lukket ned - nogle ad flere omgange.

Blandt dem er Unibail-Rodamco-Westfield, et franskbaseret ejendomsselskab, som blandt andet shoppingcentret Fisketorvet i København.

Ifølge EjendomsWatch har selskabet forsøgt at skrabe sammenlagt 56 mia. kr. sammen for at stå imod de økonomiske tab, som krisen indtil videre har medført. Men på en nylig generalforsamling kunne ledelsen bag Unibail-Rodamco-Westfield ikke rejse det nødvendige flertal for at gennemføre kapitaludvidelsen.

Til gengæld blev bestyrelsesformanden afsat og erstattet med Leon Bressler, der tidligere var bestyrelsesformand for Unibail.

Kreditvurderingsselskabet Moody's tegner et dystert billede af fremtiden for ejendomsselskabet. I en investormeddelelse skriver firmaet:

- Moody's forventer en svag driftsudvikling i november, hvilket kan medføre flere insolvente lejere, især hvis det afgørende julesalg bliver påvirket af restriktioner og det reducerede antal gæster.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078