23948sdkhjf

Ny CEO skal sikre skarp vækst for Danelec Marine

Hos Danelec Marine har man siden starten af året arbejdet sammen med den nye investor, Verdane, om at tilrettelægge en ny vækstplan.

Og en del af vækstplanen er således også en ny CEO, hvor virksomhedens hidtidige COO Casper Jensen nu træder frem og afløser Hans Ottosen, der i rokaden får plads i bestyrelsen.

Casper Jensen har over 20 års erfaring i branchen og kommer med aktuel ledererfaring fra både Copham Satcom og Thrane & Thrane. Han startede hos Danelec Marine som COO i august 2019

- Mange af de kunder, som vi skal ud og have fat i er jo kunder, som jeg allerede kender rigtig godt, siger Casper Jensen, der ser frem til at stå i spidsen for udviklingen af både virksomheden på de indre linjer, men også den globale salgsindsats.

Potentialet for Danelec Marine er rigtig stort, lyder det fra den nye CEO.

- Vi har ambitioner om at fortsætte den positive udvikling, som virksomheden har været igennem de seneste 5-6 år, og vi forventer med investering i nye produkter, salg og marketing at kunne vokse mere end 10 procent om året de næste fem år, siger Casper Jensen. 

Danelec Marine er blandt verdens førende leverandører af det, man populært kan kalde for søfartens svar på flyenes sorte boks. Danelec Marine udvikler og servicerer VDR (Voyage Data Records), ECDIS informations og kommunikationssystemer og ikke mindst DanelecConnect, som er Danelec ship-2-shore IoT løsning.

Danelec Marine A/S har hovedkontor i Birkerød og har afdelinger i Kina, Grækenland og Singapore, samt et verdensomspændende netværk af distributions- og servicepartnere i flere end 50 lande.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078