23948sdkhjf

Eltavle-producenter forener kræfterne

Sønderborg-virksomheden Eegholm A/S har opkøbt Automatic Syd.

Det gør firmaerne til stort set totalleverandør inden for eltavler, ligesom de nye forenede kræfter og øgede produktionsfaciliteter gør det muligt at klare flere, større og mere komplekse opgaver.

Sammen bliver de en af Danmarks største

Efter opkøbet kommer Eegholm til at beskæftige mere end 185 medarbejdere i fortrinsvis Sønderborg, Broager og på Eegholms produktionsfaciliteter i Stettin i Polen.

- I Eegholm har vi arbejdet på en målrettet vækststrategi siden 2019. Vi er meget glade for, at det er lykkedes at få en aftale med ejerne af Automatic Syd. Det vil give begge selskaber et kæmpe løft og positionere os som en af de absolut største på markedet. I fællesskab får vi mange gode kompetencer og muligheder at byde ind med, udtaler administrerende direktør i Eegholm, Morten Kjær Hansen, i en pressemeddelelse. 

Stærkere sammen med en bredere profil

Tilsammen vil de to firmaer få en markant bredere profil inden for tavlebranchen.

- Hos Automatic Syd har vi i god tid nu sikret et generationsskifte. Det sker med denne aftale, som vil styrke begge selskabers konkurrenceevne både på det danske marked og på eksportsiden. Det faktum, at selskaberne ligger så tæt på hinanden gør, at der er mulighed for at opnå mange gode synergier, siger fra Søren Juul Bisgaard fra Automatic Syd.

De tidligere ejere af Automatic Syd fortsætter i selskabet med de opgaver, som de beskæftiger sig med i dag.

 

- Sammenlægningen med Eegholm A/S giver en unik mulighed for at øge vores fokus på kundehåndtering frem for administrative opgaver, lyder det fra Finn Clausen Nissen fra Automatic Syd.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093