23948sdkhjf

Fødevareproduktion genopstår efter konkurs

En produktion af convenience food som salater og sandwich genopstår nu i Grønbjerg i Vestjylland, hvor virksomheden Nordic Food Firm gik konkurs i september.

Et nyt selskab med navnet Nordic Convenience Food og med samme direktør, Stefan Petersen, er således stiftet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ved konkursen i Nordic Food Firm mistede den eksterne långiver Hans Jørgen Olesen godt en million kroner, men han har ikke mistet troen på projektet og er også med som investor i Nordic Convenience Food. 

- Ideen har jo hele tiden været rigtig. Det er færdigretter, folk vil ha'. Det var bare for dyrt og langsommeligt at få firmaet op at stå, og vi kunne se, at der ikke var grobund med den gæld, der var i firmaet frem til konkursen. Ideen er dog uændret, og nu har vi fundet nye investorer, som også tror på det. Og der er kommet professionelle folk i bestyrelsen, som er i branchen i forvejen, siger Hans Jørgen Olesen til dagbladet.

Han ejer 30 procent af det nye selskab, der i alt har cirka en million kroner at arbejde med, nævner Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Stefan Petersen fortsætter som direktør, og han ejer sammen med sin kone 30 procent af Nordic Convenience Food.

Stefan Petersen er ifølge dagbladet nu i gang med at forberede genoptagelsen af produktionen, som forventes at være i gang i fuld målestok kort efter nytår. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125