23948sdkhjf

Tæppeproducent tilbageruller direktørskifte efter seks måneder

Fletco Carpets i midtjyske Bording kunne i maj præsentere en ny direktør, men den konstellation holdt ikke længe. Efter blot seks måneder forlod Michael Birn nemlig posten, og ifølge ham var der ganske enkelt tale om et dårligt match.

Det skriver Herning Folkeblad.

Således er det nu Bent Jensen, anden generation i den familieejede virksomhed, der har genindtaget direktørposten, mens jagten endnu engang er sat ind på en nye direktør. Bent Jensen har siden maj haft en mere tilbagetrukket rolle i virksomheden, hvor han har rådgivet Michael Birn under hans indslusning som direktør.

Bent Jensen afviser at komme nærmere ind på, hvad Michael Birns afgang skyldes, mens den afgående direktør selv peger på, at der simpelthen ikke var tale om et godt match.

– Nu skal jeg ud og finde et spændende job i Herning- eller Ikast-området. Der er masser af entreprenante virksomheder, som måske kigger endnu mere på at lave en vækstende forretningsudvikling, siger Michael Birn til avisen.

Fletco Carpets blev grundlagt i 1947, og har siden stifter Richard Jensens død i 1982, været drevet af hans sønner Bent, Brian og Benny Jensen. Virksomheden kom ud af regnskabsåret 2019 med en bruttofortjeneste på 40,7 mio. kr. og et driftsresultat på 7,8 mio.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094