23948sdkhjf

Dansk nethandel står til at skrive historie

De danske netbutikker bobler af optimisme og er med stor sandsynlighed i gang med et kvartal, som kommer til at gå over i historien.

Nye tal fra Dansk Erhverv viser, at over halvdelen af landets netbutikker løftede omsætningen i årets tredje kvartal med mindst 50 pct. Knap 8 ud af 10 forventer, at fjerde kvartal bliver endnu vildere.

- Jeg tror, at fjerde kvartal kan blive et af de største i dansk e-handels historie, siger Niels Ralund, e-handelsdirektør i Dansk Erhverv.

Han peger på, at vi går en ind i en periode med Singles Day, Black Friday og jul, hvor forbrugerne som følge af coronavirussen må forventes at handle mere på nettet.

- Samtidig er feriepengene sat i spil, mens mange må kigge langt efter at rejse på skiferie. Det frigiver penge, der kan bruges på andre goder, siger Niels Ralund.

Ét langt udsalg i november

Netop Singles Day er en af de udefrakommende salgsdage, der stille og roligt bider sig fast i dansk detailhandel. I år mere er over en tredjedel af netbutikkerne klar med særlige tilbud på dagen.

Med Singles Days indtog kan november stort set blive ét langt udsalg, da mange virksomheder forventer at forlænge Black Friday til Black Days eller Black Week.

- De mange udsalgsdage stiller krav til butikkerne, men heldigvis viser vores analyser, at rigtig mange netbutikker formår at tjene penge på de store udsalgsdage, siger Niels Ralund.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094