23948sdkhjf

Ny mand i direktørstolen hos Contino Holding

Pr. 1. november 2020 tiltræder Bruno Poulsen som administrerende direktør i Contino Holding A/S. Han kommer fra en stilling som Road Director i Greencarrier.

Bruno Poulsen afløser Allan Jepsen, som har siddet ved roret i Contino siden 2009. Allan Jepsen forlader dog ikke Contino, men forsætter som partner og økonomidirektør.

­- Contino er en spændende virksomhed, der kan tilbyde en bred vifte af ydelser inden for international landevejstransport. Det er tydeligt, at kvalitet og bæredygtighed står højt på dagsordenen, siger Bruno Poulsen i en udtalelse.

- Jeg ser frem til at videreudvikle de tætte kunderelationer sammen med den øvrige ledelse og de mange dygtige medarbejdere. Sammen skal vi positionere Contino endnu stærkere i et marked, der stiller stadig mere komplekse krav til en moderne transportudbyder.

Bestyrelsesformand og stifter af Contino, Ib Nissen, er meget tilfredse med at få Bruno Poulsen med ombord.

- Han kommer med en alsidig erfaring fra transportbranchen. Vi ser det som en klar styrkelse af organisationen.

I datterselskabet Contino Transport A/S sker der også ændringer i ledelsen. Her bliver salgschef Peter Frost udnævnt til adm. direktør og afløser Flemming Jørgensen, der rykker tilbage til Niels Pagh Logistics A/S i Vejen. I 2017 købte Contino Holding aktiemajoriteten i Niels Pagh Logistics.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109