23948sdkhjf

Ny ejer i ældgammel ostekæde

Når Klingenberg Ost & Delikatesser i november åbner sin nye butik i Lyngby Storcenter, er det med en ny ejer i spidsen for den 123 år gamle ostekæde.

Kaj Jørgensen, der blev bestyrelsesformand i slutningen i 2019, har således overtaget kæden fra den hidtidige ejer og direktør, Kasper Østergaard, oplyser Kaj Jørgensen i en pressemeddelelse.

Butikken i Lyngby Storcenter bliver den femte afdeling af Klingenberg Ost & Delikatesser, der i forvejen har butikker i Rødovre, Odense og Middelfart samt i Magasin Du
Nord i København. Der er planer om åbning af flere butikker i de kommende år, lader den nye ejer forstå.

- Ost trender som aldrig før. Desuden har covid-19-epidemiens ”stay at home” givet specialforretningerne et kæmpeboost, da forbrugerne ønsker at samles om oste- og delikassebordet en hyggelig aften derhjemme, siger Kaj Jørgensen i pressemeddelelsen.

Han indsætter nu en helt ny bestyrelse for selskabet. Ny bestyrelsesformand bliver Søren Petersen, der er tidligere økonomidirektør i Kemp & Lauritsen.

Klingenberg Ost & Delikatesser sælger blandt andet danske og udenlandske specialoste, olier og pestoer samt chokolade, lakrids, marmelader og honning.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.328