23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics-datter får ny CEO

Lone Jager Lindquist, der hidtil har været bestyrelsesformand, tiltræder nu som CEO i PTR Robots, der er en del af Blue Ocean Robotics.

PTR Robots har sammen med Sjællands Universitetshospital Køge udviklet verdens første mobile forflytnings- og genoptræningsrobot.

- Området for servicerobotter rammer en helt afgørende global trend, hvor der bliver flere og flere ældre. Jeg synes, at Blue Ocean Robotics-koncernen arbejder ud fra en meget overbevisende markedsfilosofi, hvor de udvikler servicerobotter med netop de funktioner, som brugerne har gavn af. I PTR Robots har vi sammen med Sjællands Universitetshospital Køge udviklet verdens første mobile forflytnings- og genoptræningsrobot, der kan gøre en meget stor forskel i hverdagen for ældre, syge og handicappede, samtidig med at arbejdsmiljøet for pleje- og sundhedspersonale også bliver mærkbart forbedret, siger Lone Jager Lindquist.

Hun har tidligere været CEO for Sirona Denmark, der udvikler og producerer medicinsk udstyr, og har tillige bestridt en række bestyrelsesposter; blandt andet hos leverandør af køkkenudstyr, Bent Brandt A/S, og teglværkskoncernen Carl Matzen Holding.

- Vi har derfor også høje ambitioner for PTR Robots og er meget glade for at en så stærk og erfaren profil, som Lone er kommet med på holdet. Vi har store forventninger til samarbejdet, og ser frem til at bringe PTR Robots i verdensmarkedet, fortæller Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics og nu også formand for bestyrelsen i PTR Robots.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109