23948sdkhjf

Kingo-koncernen køber sjællandsk diamantskærevirksomhed

I forbindelse med et strategisk samarbejde mellem Kingo og Brandt Diamant A/S, overtager Kingo samtlige aktier i Brandt Diamant pr. 1. oktober 2020.

Læs også: Ny topchef i Kingo Karlsen – Thomas Kingo træder et skridt tilbage

Den sjællandske bore-/skærevirksomhed fortsætter som selvstændig virksomhed fra lokalerne i Hedehusene. 

Med købet sikrer Kingo en markedsposition på Sjælland både generelt og specifikt inden for bore-/skærearbejde. Brandt Diamant A/S fortsætter uændret med at tilbyde alt inden for diamantskæring og boring. Ligeledes fortsætter direktørerne Bjarne Brandt og Jeanette Brandt med at lede virksomheden.

Kingo har prøvet det før
I juni 2019 opkøbte Kingo på samme vis det Aarhusianske bore-/skærefirma, JM Dansk Betonboring, der siden ligeledes har fungeret som et selvstændigt selskab. 

- Vi har været meget tilfredse med, at JM Dansk Betonboring A/S blev en del af Kingo for godt et år siden. Vi tvivlede således heller ikke, da vi fik en henvendelse om et strategisk samarbejde med Brandt Diamant A/S, der med 40 års erfaring som ejerleddet virksomhed og cirka 25 dygtige medarbejdere er førende inden for betonskæring- og boring på Sjælland, siger Kingos ejer, Thomas Kingo Karlsen, i en pressemeddelelse..

Brandt Diamant er allerede en betydende leverandør til Kingo på Sjælland.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094