23948sdkhjf

Midt i en corona-tid: Aarhus-firma mander op

Den danske producent af tågekanoner til indbrud- og sikkerhedbranchen, Protect, har samlet ansat tre nye medarbejdere i august og september, selvom corona-krisen stadig spøger.

Læs også: Udvikler af tågesikring ser ind det bedste år nogensinde

Det fortæller virksomhedens direktør i en pressemeddelelse.

- Vi er nu på samme niveau som før krisen - markederne begyndte allerede at rette sig op i juni, så vi er fortrøstningsfulde. I stedet for at være afventende har vi valgt at gå imod strømmen og ansatte i august/september tre nye kollegaer til hovedkontoret i Aarhus, siger Heine Andreasen, der selv tiltrådte i virksomheden i februar

Reddet af underleverandør

Coronakrisen har også kradset hos Protect, som er afhængig af markeder særligt i Europa og Sydamerika.

Men virksomheden har en stor underleverandør i Letland, og dér har de til alt held været mindre hårdt ramt, så Protect har aldrig været i fare for ikke at kunne levere, når kunderne bestilte.

To af de tre nyansatte skal være med til at styrke det internationale salgsarbejde hos Protect og som en slags modreaktion overfor corona få endnu mere gang i hjulene på alle markeder. De vil komme til, sammen med deres kollegaer, at stå forrest, når de nye tågekanoner skal ud at arbejde rundt om i verden, fortæller han.

Tiltrådte i februar

  • Heine Andreasen er selv relativ ny på posten og tiltrådte som administrerende direktør i februar 
  • Protect producerer tågekanoner, som ved aktivering af alarmen på få sekunder gør det umuligt for indbrudstyvene at se en hånd for sig og dermed stjæle noget.
  • Apparaterne anvendes også som værn mod røveri, overfald og hærværk og sidder typisk i banker, supermarkeder, kontorer og lagerbygninger.
  • Protect kan i september 2020 markere 20 års jubilæum. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093