23948sdkhjf

Freja Ejendommes adm. direktør stopper

Karen Mosbech har meddelt Freja Ejendommes bestyrelse, at hun ønsker at fratræde sin stilling som adm. direktør for statens ejendomsselskab. Det sker efter planen 30. juni 2021. 

Der igangsættes nu en proces for rekruttering af Karen Mosbechs efterfølger, skriver Freja Ejendomme i en pressemeddelelse. 

– Det er naturligvis efter grundige overvejelser og ikke uden vemod, at jeg har besluttet at fratræde stillingen som adm. direktør i Freja. Jeg kommer til at savne Freja meget, både opgaverne og menneskene, men det er det rigtige tidspunkt for mig at stoppe, siger Karen Mosbech i pressemeddelelsen. 

– Jeg har nu i mange år haft ledende stillinger i ejendomsbranchen, hvor jobbet har fyldt rigtig meget hver dag. Nu vil jeg gerne prøve at have mere tid til mig selv med en mere fleksibel hverdag, tilføjer hun og hæfter sig ved, at bestyrelsen har god tid til at finde min efterfølger. 

Den kommende adm. direktør kommer til at arbejde med nogle af landets mest markante udviklingsprojekter – heriblandt Jernbanebyen, Vridsløselille og Jonstruplejren.

Kort om Karen Mosbech

Karen Mosbech er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og har været adm. direktør i Freja Ejendomme siden 2009.

Før skiftet til statens ejendomsselskab, var hun direktør i fem år ved Københavns Ejendomme, der administrerer en af landets største ejendomsporteføljer.

I perioden 1997-2004 var hun planlægningschef i Slots- og Ejendomsstyrelsen.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.079