23948sdkhjf

Per B. Christensen er ny formand for Danske SOSU-skoler Bestyrelserne  

'Danske SOSU-skoler Bestyrelserne' har enstemmigt valgt Per B. Christensen som formand på sin ordinære generalforsamling i Horsens. Per B. Christensen har mange års erfaringer med social- og sundhedsuddannelserne og et stort netværk hos alle relevante interessenter.

Fra 2010 har Per B. Christensen været bestyrelsesformand på SOSU Sjælland indtil fusionen med ZBC, hvor han er fortsat som næstformand. Per B. har siden 2014 har været formand for Akkrediteringsrådet for de videregående uddannelser. Derudover har Per B. Christensen erfaringer fra en lang række andre bestyrelser for uddannelsesinstitutioner.

Udover sit bestyrelsesarbejde kommer Per B. Christensen med 35 års ledererfaring fra det kommunale og regionale uddannelsesområde, senest 20 år som direktør for uddannelses – og kulturområdet i Næstved Kommune. 

- Jeg glæder mig til opgaverne som formand for Danske SOSU-skoler Bestyrelserne, som jeg går til med ydmyghed i erkendelse af de store udfordringer, som vi står over for med rekrutteringen til og fastholdelsen på uddannelserne, siger den nyvalgte formand.

Alle udbydere af social- og sundhedsuddannelserne er medlem i Danske SOSU-skoler og uddannelserne udbydes 45 steder i landet. Udover uddannelserne til social- og sundhedshjælper og -assistent udbyder skolerne også den pædagogiske assistentuddannelse. Derudover tilbyder skolerne efter- og videreuddannelse.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.08