23948sdkhjf

Energi-kæmpers fælles firma ser på 900 boligforeninger efter i sømmene

Energiforbruget skal ned og kvaliteten af indeklimaet op i Deas ejendomme. Derfor indgår ejendomsselskabet et samarbejde med den grønne organisation BetterHome, som Danfoss, Grundfos og Rockwool står bag. 

Læs også: Ny Grundfos-CEO var ikke et sekund i tvivl

Det skriver Deas i en pressemeddelelse. 

Over den kommende periode vil BetterHome foretage en energiscreening af de over 900 andelsbolig- og ejerforeninger, som Deas har i administration, for at finde frem til de foreninger, der har størst potentiale for et bæredygtigt løft og for at forbedre deres energimærke. 

Danfoss, Grundfos og Rockwool står bag BetterHome, som har til formål at gøre det nemmere for danske boligejere at energirenovere boligen.

Ambitionen er at mindske energiforbruget, forbedre indeklimaet og øge klimasikringen i de ejendomme, som Deas har ansvaret for på vegne af investorer samt andelsbolig- og ejerforeninger. 

Screeningerne kvalitetstjekkes af Deas’ afdeling for teknik og bæredygtighed, og de pågældende foreninger bliver herefter tilbudt et møde, hvor man gennemgår de mest rentable muligheder for foreningen, både hvad angår energirenoveringer, klimasikring og indeklima. 

- Vi vejleder danske ejendomsejere i at opnå en grønnere ejendom, for det kan være svært at finde de mest egnede og rentable løsninger på egen hånd. Gennem et samarbejde med Deas kan vi nå en lang række ejendomsejere, som kan have behov for rådgivning og konkrete anbefalinger, siger Niels Kåre Bruun, adm. direktør i BetterHome, i pressemeddelelsen. 

BetterHome og Deas forventer i slutningen af 2020 at kunne kontakte de foreninger, der har størst potentiale for at mindske deres energiforbrug gennem bæredygtige tiltag.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.316