23948sdkhjf

A. Enggaard-selskab henter ny direktør hos Erik Arkitekter

Ejendomsselskabet A. Enggaard Ejendomme henter en erfaren direktørprofil ind som led i en konsolideringsproces, oplyser selskabet torsdag i en pressemeddelelse.

Læs også: Som brødre vi dele - Enggaard-klanen splitter familiekoncernen op

Med en egenkapital på godt 250 mio. kr. er A. Enggaard Ejendomme et af Nordjyllands større ejendomsselskaber. Selskabet ændrede ejerforhold tidligere på året efter gennemførelse af et generationsskifte i Jørgen Enggaard-koncernen, hvorefter Jens Enggaard overtog aktiemajoriteten.

Planen er nu at konsolidere selskabet og at opbygge en selvstændig driftsorganisation: 

- A. Enggaard Ejendomme blev etableret i 2011 som et holdingselskab for nogle af familiens ejendomsselskaber. Nu er det tid til at tage næste skridt med henblik på at konsolidere selskabet og at udvikle det videre, forklarer Jens Enggaard, der til daglig er adm. direktør i krankoncernen BMS, i pressemeddelelsen. 

Generationsskiftet indebærer også et nyt navn til selskabet, som dog først forventes offentliggjort sidst på året. 

Arkitektdirektør får topposten

Til at stå i spidsen for selskabet har Jens Enggaard ansat 52-årige Jesper Brøndum, der beskrives som en af Aalborgs erfarne profiler fra ejendoms- og byggebranchen. Han kommer fra en stilling som direktør og partner i arkitektfirmaet Erik Arkitekter: 

Læs også: Partnerkabale i Erik Arkitekter

- Det er nogle særdeles spændende opgaver, der venter forude, og jeg ser frem til at få lov til at bygge en ny organisation og profil op omkring selskabet og naturligvis at udvikle det fra det, det er i dag, forklarer Jesper Brøndum.

Jesper Brøndum tiltræder stillingen 2. november 2020, når nuværende ansættelsesforhold og opgaver hos Erik Arkitekter er afsluttet.  

Selskabets nuværende ejendomsportefølje er primært placeret i Aalborg, men fremadrettet vil selskabet også rette fokus mod både København og Aarhus. Selskabet vil få adresse hos BMS, der har hovedkontor i Nørresundby. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11