23948sdkhjf

Dansk vinhandler konkurs efter tocifret milliontab

Den danske vinhandler Noer & Kofod Wines, der er ejet af erhvervsmanden Leo Noer, er gået konkurs. Det viser en registrering i Statstidende.

Konkursen kommer efter flere år med milliontab, som havde tømt pengekassen. Over de seneste år har Noer & Kofod Wines A/S haft et samlet underskud på 10 mio. kr. Egenkapitalen var gået i minus.

Adm. direktør Frank Kercza Carlsen skriver i en mail, at han og firmaet ingen kommentarer har til konkursen.

Historien om Noer & Kofod Wines begyndte i 2017, da Leo Noer sammen med forretningspartneren Rolf Kofod overtog den danske del af det verdenskendte vinhus Pieroth, som siden 1961 har solgt vine til små og mellemstore danske virksomheder.

Noer & Kofod Wines havde en eksklusivaftale med Pieroth og solgte også massevis af andre vine. Derudover har virksomheden fokuseret på vinsmagninger for virksomheder og private.

Skiftede navn

For en uge siden skiftede selskabet pludselig navn til det anonyme Selskabet af 6. september 2020 A/S. Få dage senere blev selskabet taget under konkursbehandling i Sø- og Handelsretten.

I det seneste regnskab for Noer & Kofod Wines A/S skrev ledelsen, at den forventede at genetablere sin egenkapital ved indtjening i de kommende år.

Leo Noer er eneejer af vinhandleren gennem sit investeringsselskab Noer Invest A/S. Det selskab havde i seneste regnskabsår et underskud på 10 mio. kr.

Læs mere om: vin
Kommenter på artiklen (2)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094