23948sdkhjf

Der arbejdes i kulissen: Stadig ingen løsning på Victor DST's rekonstruktion

Arbejdet med at finde en løsning på Victor DST’s rekonstruktion fortsætter i kulissen.

- Jeg er i tæt dialog med selskabets kreditorer for at finde løsninger, som gør, at virksomheden kan fortsætte i en eller anden form, sagde advokat Jørgen Hauschildt fra advokatfirmaet Bech & Bruun i sidste uge til Nordjyske.

Det er i denne uge ikke lykkedes for Energy Supply at få en opfølgende kommentar fra advokaten, som er udpeget til at varetage Victor DST’s interesser og finde en løsning, efter varmepumpeeksperten indgav begæring om rekonstruktion ved Skifteretten i Hjørring med udgangen af august.

På det tidspunkt var Frederikshavn-virksomheden ved at etablere varmepumpeanlæg ved en lang række forsyningsselskaber, heriblandt Farum Fjernvarme, Svendborg Fjernvarme og Frederikshavn Forsyning. 

Arbejdet blev selvfølgelig indstillet på de respektive byggepladser.

Kort efter udmeldingen om rekonstruktionen kunne Nighat Kamal, direktør hos Farum Fjernvarme, der er ved at få etableret et større varmepumpeanlæg, melde ud, at hun var fortrøstningsfuld og håbede, at der snart ville komme en løsning.

Nu er det så cirka 14 dage siden, og der har ikke meldt sig en løsning på banen endnu.

Ganske vist har bestyrelsesformand hos Svendborg Fjernvarme, Jørgen Lindegaard, fortalt til Fyens.dk, at der er indgået en aftale med Victor DSTs underleverandør Soft & Teknik om, at de gør arbejdet hos det sydfynske varmeselskab færdigt på Svendborg Fjernvarmes regning. En regning som egentligt skulle være betalt af Victor DST.

Arbejdet på Sydfyn skulle angiveligt være genoptaget i mandags.

Victor DST: Ingen kommentarer

Efter udmeldingen om en aftale i Svendborg kontaktede Energy Supply administrerende direktør hos Victor DST Ole Nygaard for at høre, om der var lavet lignende aftaler med de andre værker.

Energy Supply modtog efterfølgende en mail, hvoraf det fremgik, at det ikke er tilfældet.

- Jeg har ikke lavet nye aftaler med nogen værker, og jeg kan ikke oplyse om mere på nuværende tidspunkt, skrev Ole Nygaard i mailen til Energy Supply.

Farum og Frederikshavn

Frederikshavn Forsyning har heller ikke kunnet kaste mere lys over sagen.

- Vi forventer en afklaring, mere kan vi ikke sige, imens forhandlingerne står på, siger Claus Reimann Petersen, direktør hos Frederikshavn Forsyning.

Hos Farum Fjernvarme oplyser Nighat Kamal dog, at en løsning er lige om hjørnet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.081