23948sdkhjf

Nyt ben tiltrækker: Farum-virksomhed har ansat 30 pct flere

Mikkelsen Electronics, der blandt andet producerer dashboards og kabler, har haft travlt med ansættelseskontrakterne i det seneste regnskabsår.

Læs også: Nu har søstre sat sig på hele ejerskabet af Farum-virksomhed

Således er antallet af medarbejdere steget fra 98 i 2018 til 127 i 2019 – en stigning på knap 30 procent.

Årsagen til de mange nye kolleger skal findes i et nyt segment i virksomheden, som blev etableret tilbage i 2018.

Det fortæller direktør i Mikkelsen Electronics Kim Christiansen til Electronic Supply.

- Vi har etableret et ekstra ben i virksomheden, som målretter sig forsvaret. Vi gik i gang i 2018, og det har for alvor bidraget i 2019, så det er aktivitet her, der for alvor har gjort, at vi har måtte finde ekstra arbejdskraft og også bruge ressourcer på at opkvalificere de medarbejdere, der allerede var i huset, siger han.

Læs også: Stor millionordre til Mikkelsen Electronics

Helt specifikt har Mikkelsen Electronics vundet en ordre til Forsvaret om at levere kabler og dashboards til 309 nye køretøjer af typen Piranha 5.

- Vi har også andre aktiviteter, der har krævet medarbejdere, men ordren til Piranha 5 er bare det, der fylder mest hos os lige nu, siger han.

Job bagefter

Ordren skal leveres løbende frem mod enten 2021 eller 2022, alt efter hvordan det falder ud. Men selv derefter er der stadig arbejde til de mange mennesker, der har fået ansættelse på fabrikken i Farum, forsikrer Kim Christiansen.

- Det nye segment er kommet for at blive - det har der været lagt op til fra start. Vores tilgang har været, at vi har haft brug for en mere stabil platform for virksomheden, så vi får også brug for medarbejderne fremadrettet. Det har været hele ideen, siger Kim Christiansen.

Læs også: - Vi kan fordoble og efterfølgende firedoble

Mikkelsen Electronic leverer bredt til industrien og nu også til forsvaret. Og det er ikke tilfældigt, at forsvaret er valgt ind som segment.

- Forsvaret er konjukturmæssigt afkoblet fra industrien. Så når det går ned for industrien, kan det gå op for forsvaret og omvendt. Derfor kan begge segmenter give stabilitet til virksomheden, siger Kim Christiansen.

Mikkelsen Electronics A/S

  • Mikkelsen Electronics A/S er et 100% danskejet selskab, der blev stiftet i 1971.
  • Virksomheden er beskæftiger sig primært med kabelmontage, boxbuild og støbninger i Technomelt.
  • Hovedkontoret ligger i Farum.
  • Virksomheden har 127 ansatte (2019). 
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093