23948sdkhjf

Iværksættere rejser tre millioner kroner til trådløs drøm

3,3 millioner kroner på tre måneder.

Så meget har Villads Sørensen, Andreas Ranch og Mads Vraa, der står bag iværksættervirksomheden SOWA, rejst på bare tre måneder – og i skyggen af corona-pandemien - til at få gjort deres drøm flyvefærdig.

Pengene er hentet gennem InnoBooster og InnoFounder, private investeringer på i alt 830.000 kroner og slutteligt et lån gennem vækstfonden på to millioner kroner.

Det fortæller Villads Sørensen til Electronic Supply.

- Det er virkelig godt. Der går lidt tid, før vi rigtig kan vise omverdenen hvad vores produkt kan, og derfor er det helt vildt, at så mange tror på ideen allerede, siger Villads Sørensen, der er SOWAs CEO.

Virksomheden er ved at udvikle et system af trådløse højtalere, der er målrettet professionel brug til fx konferencer, receptioner, taler og begivenheder der skal dække et større område med lyd.

Og det er især kommet bag på iværksætterne, hvor mange investorer der vil med ind i projektet.

- Vi oplevede en endnu større interesse, end vi havde forventet. Det betød, at vi i sidste ende selv kunne sammensætte et investor-team. Det havde vi nok ikke turde håbe på, siger Villads Sørensen.

Alt i alt endte SOWA på at hente 830.000 kroner fra private investorer og 2.000.000 kroner som et lån gennem Vækstfonden.

Nu er virksomheden klar til for alvor at søsætte drømmen om at få deres højtalere ud over rampen.

- Vi regner med at sende de første produkter på gaden inden året er omme, siger han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.172