23948sdkhjf

Rambøll melder sig under brint-fanerne hos Tejs

Interessen for brint og Power-to-X (PtX) bliver større og større både politisk og i samfundet generelt. Det øgede fokus på brint som nøgleelement i den grønne omstilling kan også mærkes hos Brintbranchen, der igen udvider medlemskredsen.

Læs også: Ny rapport: Brint og Ptx kan skabe 50.000 nye arbejdspladser og et eksporteventyr af en anden verden

Brancheforeningen, som repræsenterer hele brint- og PtX-værdikæden, kan nu byde velkommen til den internationale konsulentvirksomhed Rambøll.

- Jeg er utroligt glad for at byde Rambøll velkommen i vores medlemskreds! Rambøll har helt enestående kompetencer og erfaringer fra mange år som en af verdens bedste rådgivningsvirksomheder. De er blandt de allerbedste på feltet, når det handler om bæredygtighed og innovative løsninger indenfor en bred portefølje af områder. Vi står som samfund overfor store udfordringer i forhold til den grønne omstilling, og udviklingen og implementeringen af storskala brint- og PtX-løsninger kræver nøje planlægning og
tilrettelæggelse, og her er Rambøll en meget vigtig aktør. Rambøll er partner og bidragsyder i mange forskellige brint- og PtX-relaterede projekter, og medlemskabet her tager det engagement til et nyt niveau, og jeg er stolt af, at Rambøll vælger at udvikle deres brintindsats i Brintbranchens fold, siger Brintbranchens direktør, Tejs Laustsen Jensen.

Om indmeldelsen i Brintbranchen siger, Mogens Skov, Global Division Director hos Rambøll:

- Brintteknologi og et stærkt samarbejde i brintbranchen er helt nødvendig for, at Danmark kommer i mål med sine CO2-reduktionsmål for 2030. Konkrete pilotprojekter skal igangsættes, så man kan teste og etablere en industri omkring brint og ikke mindst opbygge erfaring med drift og design af forskellige anlægskoncepter og teknologier. Dette er en forudsætning for, at man kan træffe de rigtige valg og investeringer, når der skal bygges fuldskalaanlæg. Brintbranchen er det centrale samlingspunkt for aktørerne, som skal bringe projekterne fremad og sikre den dialog, opsamling og udveksling af viden, som er central for at få Danmark frem i forreste række i forhold til den kæmpe energiomstilling, som verden
står over for. Vi har travlt, hvis vi skal nå i mål, og nu er den rette tid til projekter, der samtidig kan sætte hjulene i gang i Danmark under COVID-19. Rambøll er stolt over kunne bidrage til udviklingen af projekterigennem Brintbranchen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093