23948sdkhjf

Køkkendirektør tager afsked med køkkenerne

Efter godt fire år på posten som adm. direktør i den danske del af den svenske Ballingslöv-koncern, tager Lars Bay-Smidt nu afsked med køkkenbranchen og kaster sig over noget grønnere.

Læs også: Designa i millionminus: Vi har udviklet og afviklet

Lars Bay-Smidt, der siden 2016 har været adm. direktør for Ballingslöv International Danmark, som står bag Kvik, Multiform og JKE Design, er trådt ind i ejerkredsen bag plantekoncernen Plantas Group, hvor han også bliver ny adm. direktør, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

- Medejerskab af Plantas Group er for mig opfyldelsen af en drøm, jeg har haft i mange år. Jeg ser store forretningsmæssige muligheder i Plantas Group, som jeg kender indgående efter seks år i virksomhedens bestyrelse. Jeg har stor respekt for de resultater, som ledelsen og de 180 medarbejdere opnår sammen. Jeg går ind som medejer, fordi der er et stort potentiale for fortsat at drive lønsom vækst og udvikling i en branche, hvor Danmark har så stolte traditioner, siger Lars Bay-Smidt.

Det familieejede selskab, der har hovedsæde ved Aarhus, omsatte sidste år for 840 mio. kr. Med den ny ejerkreds, der også tæller den midtjyske Kristiansen-familie, der skabte Tvilum, planlægger Plantas Group en europæisk offensiv, og væksten skal hentes både gennem opkøb og organisk vækst inden for salg af planter og buketter.

– Plantas har som virksomhed også tidligere gennemført opkøb og på samme tid holdt fart i egen skabt vækst. Med den nye konstellation er målet, at vi fortsat tager del i konsolideringen af den europæiske branche, fortalte Lars Bay-Smidt onsdag til Finans

Planteverdenen er ikke ny for Lars Bay-Smidt. Inden han kom til køkkenbranchen, hvor han også har været chef for den danske del af Nobia-koncernen, var han blandt andet markedschef hos Gasa og salgsdirektør for Bøg Madsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11