23948sdkhjf

Maersk Tankers henter kommerciel direktør fra Yousee

Produkttankerederiet Maersk Tankers har hentet en ny kommerciel direktør (CCO) fra TDC.

Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse

Der er tale om Eva Birgitte Bisgaard, der tiltræder ved indgangen til oktober. Hun tager springet til den maritime branche efter 19 år hos teleselskabet, hvor hun de seneste tre år har haft titel af senior vice president i Yousee. 

Ifølge Maersk Tankers har Bisgaard spillet en vigtig rolle i transformationen af TDC, blandt andet ved at sørge for en forbedret brugervenlighed i de digitale produkter. Netop transformation og digitale produkter er nøgleord, som for tiden er i høj kurs hos Maersk Tankers. Rederiet satser stort på at udnytte big data i en softwareløsning, der kan optimere skibes sejlads og ruteplanlægning for både egne og andre rederiers skibe.

Eva Birgitte er en inkluderende leder, som deler vores værdier. Hun har bevist, at hun kan lede forretningstransformationer, tage digitalisering til sig og pleje langvarige relationer til partnere i en branche med høj konkurrence. Det gør hende til et stærkt match for Maersk Tankers og vores strategiske ambitioner om at præge branchens fremtid, siger Maersk Tankers' CEO Christian M. Ingerslev i meddelelsen. 

Eva Birgitte Bisgaard er norsk og har en kandidat i international business fra Aarhus Universitet. 

- Efter en karriere i den omskiftelige tech-verden ser jeg frem til at hjælpe Maersk Tankers og dets partnere med at udvikle og implementere digital teknologi som et svar på branche- og miljømæssige udfordringer og muligheder, siger hun i meddelelsen. 

Maersk Tankers har en flåde på 224 skibe under kommercielt management.

Læs også: Mere end 300 skibe bruger nu software fra Maersk Tankers' startup

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078