23948sdkhjf

Topchefen forlader landets største modulbygger

Thomas Raunsbæk er stoppet med øjeblikkelig virkning som adm. direktør i landets største modulbyggervirksomhed, Scandi Byg A/S. 

Det skriver den nu tidligere byggedirektør på LinkedIn.

- Efter mere end syv år er det nu blevet tid til, at mine og MT Højgaard-koncernens veje skilles. Jeg er stoppet fra i dag og er i fuld gang med at finde ud af, hvad fremtiden skal tilbringes for mig, skriver Thomas Raunsbæk på det sociale medie. 

Scandi Byg A/S er 100 pct. ejet af MT Højgaard. I 2019 havde modulbyggeren en omsætning på 315 mio. kroner og et overskud på 10,9 mio. kroner. 

En gensidig aftale
Morten Hansen, der er adm. dirketør i MT Højgaard, koncernchef samt bestyrelsesformand i Scandi Byg, siger til Licitationen - Byggeriets Dagblad, at ledelsesgruppen og Thomas Raunsbæk har indgået en "gensidig aftale".

- Vi har indgået en gensidig aftale omkring, at det er det bedste for virksomheden og for Thomas, siger han.

- Vi er uenige om de overordnede strategiske linjer på den lange bane, og derfor er det det bedste, tilføjer Morten Hansen, der ikke vil komme nærmere ind på, hvad uenighederne omkring strategien konkret har drejet sig om. 

Nuværende salgsdirektør, Jesper F. Hoffmann, er indsat som konstitueret adm. direktør i Scandi Byg, indtil koncernen har fundet en fast afløser for Thomas Raunsbæk. 

- Vi har igangsat en søgningsproces, som vi ønsker afsluttet hurtigst muligt, siger Morten Hansen.


Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078