23948sdkhjf

Motorstyrelsen udnævner ny direktør

Den konstituerede direktør, Jørgen Rasmussen, bliver permanent indsat som chef for Motorstyrelsen.

Fra 1. september kan Jørgen Rasmussen strege "konstitueret" i sin mailsignatur. Da bliver han nemlig officielt direktør for Skatteministeriets Motorstyrelse, oplyser styrelsen i en pressemeddelelse.

Læs også: Motorstyrelsen søger ny underdirektør

- Motorstyrelsen har en række store udviklingsopgaver, der skal bidtrage til at styrke regelefterlevelsen gennem for eksempel forbedret vejledning og kontrol på motorområdet. Det ser jeg frem til at stå i spidsen for sammen med styrelsens dygtige medarbejdere og i et tæt samarbejde med motorområdets forskellige aktører, siger Jørgen Rasmussen i pressemeddelelsen.

Han har været med, siden styrelsen blev oprettet 1. juli 2018 og har været konstitueret direktør siden juli i år, hvor han overtog fra Jens-Otto Størup, der i stedet er gået til DGI.

- De senere år er der vedtaget en lang række tiltag, der skal styrke regelefterlevelsen på motorområdet. Det er afgørende, at vi har en styrelse, der kan løfte de opgaver og sikre, at registrering og afgiftsberegning af alle køretøjer sker korrekt, siger Skatteminister Morten Bødskov (S) om udnævnelsen. 

- Derfor er jeg glad for, at Jørgen Rasmussen har takket ja til stillingen som direktør i Motorstyrelsen, da han gennem sin erfaring har den nødvendige indsigt i motorområdet og de rette kompetencer, tilføjer han.

Jørgen Rasmussen har gennem de seneste 26 år gjort karriere i Skatteforvaltningen. Han har blandt andet været konstitueret direktør i Inddrivelse og underdirektør i Fogedafdelingen i det tidligere Skat, inden han tiltrådte som underdirektør i Motorstyrelsen i 2018.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14