23948sdkhjf

B&O udvider direktionen

Med udnævnelsen af Line Køhler Ljungdahl til Executive Vice President, Chief Legal Officer har B&O udvidet direktionen fra fire til fem medlemmer.

Læs også: Grundfos-topchef forlader B&O’s bestyrelse

Det oplyser selskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

Line Køhler Ljungdahl har været hos B&O siden 2015 med ansvaret for selskabets globale juridiske afdeling, og for nylig har hun også fået ansvaret for Brand Protection og Compliance. Inden Line Køhler Ljungdahl kom til Bang & Olufsen, var hun ansat i tre år som Head of Legal hos GasLog Ltd. i Monaco, og før det arbejdede hun i knap syv år som advokat hos Kromann Reumert.

– Line har i de seneste mange år ydet en stor indsats for Bang & Olufsen, og hun har samtidig påtaget sig yderligere ansvarsområder inden for blandt andet Brand Protection og Compliance, der bliver mere og mere forretningskritiske områder. Derfor er det kun naturligt, at Line indtræder i selskabets direktion, og vi står nu endnu stærkere rustet i forhold til at bringe Bang & Olufsen sikkert ind i fremtiden, udtaler adm. direktør Kristian Teär.

Line Køhler Ljungdahl er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet, og hun har derudover en Executive MBA fra Copenhagen Business School.

Læs også: B&O indgår samarbejde med Xbox

Direktionen i B&O udgøres herefter af:

Kristian Teär, Administrerende direktør

Nikolaj Wendelboe, EVP, CFO

Christian Birk, EVP, Head of Marketing, Digital & Customer Experience

Snorre Kjesbu, EVP, Head of Design, Creation & Fulfilment

Line Køhler Ljungdahl, EVP, Chief Legal Officer

Læs mere om: b&o
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11