23948sdkhjf
>

Aarsleff-topchef forlader posten

Direktionen i landets største entreprenørfirma, Per Aarsleff Holding A/S, ændres den 10. juli, idet viceadministrerende direktør Lars M. Carlsen fratræder.

Det melder koncernen ud i en pressemeddelelse.

Læs også: Aarsleff mere end fordobler bundlinjen i første kvartal


Lars M. Carlsen har været ansat i Aarsleff siden 1988 og blev direktionsmedlem i 2000.

I pressemeddelelsen fremgår det, at han som en del af den øverste ledelse i virksomheden har haft en "væsentlig andel i selskabets positive og stabile udvikling gennem en lang årrække".

Lars M. Carlsen har været ansvarlig for opbygningen af organisationen i hovedstadsområdet.

Han har desuden stået i spidsen for flere datterselskaber, Aarsleffs indsats på Malmø City Tunnel og Øresundsforbindelsen, flere store infrastruktur- og offshore wind-projekter i både Danmark og udlandet samt Aarsleffs engagement på Femern-projektet.

- Bestyrelsen takker Lars M. Carlsen for en usædvanlig engageret, succesfuld og loyal indsats gennem årene, står der i pressemeddelelsen. 

Direktionen i Aarsleff består fremover af adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen, viceadministrerende direktør Nicolai Schultz samt koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk.

Det oplyses ikke, hvorfor Lars M. Carlsen fratræder sin stilling i Aarlseff. Det oplyses heller ikke, hvad den afgående direktør skal nu, eller om hans stilling skal besættes af en anden.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078