23948sdkhjf

Solar dropper oliefyr og gaskedler

Fremadrettet understøtter Solar fuldt ud den grønne omstilling og vælger de sorte løsninger fra.

Læs også: Husstandsmølleproducent er back-on-track: Vil genskabe arbejdspladser

Det betyder et farvel til salg af ikke-bæredygtig energi. Dermed dropper Solar alt salg af gaskedler og oliefyr. Fremover vil Solar udelukkende fokusere på salg af varmepumper inden for dette segment.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Vi har i flere år rådgivet både vores installatørkunder, forbrugerne og omverdenen til at udskifte olie- og gasfyr med varmepumper. Nu har vi taget en strategisk beslutning og gør det helt klart, at vi ønsker en grøn vej for Danmark, og at vi er parate til at satse massivt på vedvarende energi og vores energieffektive løsninger, siger CEO Jens Andersen.

Hos Solar venter således nogle travle måneder med at udfase alle sorte brændsler i sortimentet i Danmark og sikre, at VVS-kunderne får hjælp til at skifte til grønne løsninger. Solar har over de senere år opbygget en stærk klima- og energiorganisation, der skal sikre det.

- Det er klart, at der bliver brug for en konverteringsfase, og ingen kunder vil blive overladt til sig selv. Vi vil rådgive dem i forhold til at vælge nye produkter og løsninger, som gavner både miljø og økonomi på samme tid, siger salgsdirektør Dennis Jeppesen. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.096